Vesna W

Vesna W startades av Vesna Wågmark i Stockholm. Idén var att skapa tidlösa plagg i en klassisk stil och av högsta kvalitet.

Vi är ett märke som lever i framtiden redan. Vi tror på slow fashion och tror verkligen på att vi kommer att konsumera färre plagg i framtiden (om vi nu vill lämna över någonting till kommande generationer). Därför är våra plagg hållbara ur flera perspektiv:

  • hög kompromisslös kvalitet av finaste tyger och en design som varar.
  • alla plagg tillverkas i Europa i fabriker (mestdels i Kroatien och Italien), så inga långa transporter
  • anställda i de fabriker där vi producerar lever ett anständigt liv med EU-löner

Vesna W finns i flera butiker i Sverige. Några av våra återförsäljare är Factory i Malmö, Köpmansgatan i Båstad, United Fashion i Göteborg, Miss K i Kristianstad och Room 1006 på Emporia i Malmö, för att nämna några. Vi har ambitionen att utöka till fler återförsäljare och länder inom kort.

Vi vill nå en bredare målgrupp och tycker att konceptet med tillfälliga butiker är intressant. Vi har bara återkommande kunder, så vår utmaning är att sälja det första plagget till en kund.

Det är också ett tilltalande koncept att ställa ut tillsammans med andra varumärken och att på så sätt förhoppningsvis finna vägar till nya samarbeten.

 

<< Tillbaka