Soot STHLM, VINTAGE & Legnology

Vi är mor och dotter Annette & Anna som startade Legnology 2012 och SootSTHLM 2016.

Vi är kvinnor (i en väldigt mansdominerad bransch) och inblandade genom hela värdekedjan för att säkerställa att våra miljökrav efterlevs.

Legnology’s förpackning, till exempel, är gjort helt i nedbrytningsbart papper, oretuscherat och med kvinnlig mångfald.

SootSTHLM är säsongslöst mode i svart och antracit (sot) med inslag av vitt. Vi jobbar säsongslöst, vi pratar hellre stil än trend, enkelt med fokus på bra produktion. Vi har även valda ”second hand” plagg i kollektionen av det vi inte producerar.

Legnology är produkter med funktion, för kvinnor av kvinnor. Vårt fokus är även här bästa miljöval, produkter som håller länge och som gör jobbet, sitter uppe, sitter skönt och är rätt i storlek. Det är ju komplext med dom material som används i strumpbyxor men vi jobbar på ständiga förbättringar även där.

Vi älskar att vara i The Lobby, ett helt nytt tänk. Här kan vi sitta och jobba, träffa människor och andra utställare på plats och vi är trygga med The Lobby's egen personal som representerar alla varumärken. Vi kan bjuda in kunder till event och föreläsningar, ha tid för en kaffe i en härlig inspirerande miljö. Det bästa av allt är att The Lobby är en ”kameleont”; ständigt i förändring och det ligger helt rätt i tiden.

Vår intension är att ”sticka ut” eftersom vi inte gör som alla andra. Vi älskar mode men det finns enorma utmaningar när det gäller miljö och under vår tid i The Lobby kommer vi förhoppningsvis ha inspirerat många nya kunder till att göra medvetna val.

 

<< Tillbaka