SoffaDirekt

SoffaDirekt är ett nyskapande, ungt och trendmedvetet företag som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar.

I vårt utbud hittar du ett prisvärt och noggrant utvalt möbelsortiment för hemmets alla rum, både för inne- och utemiljö.

Vi är ett bolag med rötterna i den traditionella möbelhandeln, där grundaren Roberto Mazzarella arbetat med möbler, design och produktion över flera decennier. Något som avspeglar sig i vårt sortiment, där vi tack vare en gedigen erfarenhet och en stor portion envishet skapat ett stilsäkert, prisvärt och kvalitetssäkrat produktutbud som innehåller allt ifrån säsongens belysning till de senaste möbeltrenderna.

När SoffaDirekt grundades bestod sortimentet endast av ett fåtal egenproducerade produkter, där vi framförallt fokuserade på soffor, som företagsnamnet antyder. Idag knappt åtta år senare, har vi ungefär sjutusen olika produkter i sortimentet som sträcker sig över ett brett spektra.

Vi arbetar dagligen med att hitta nya produkter, som lever upp till våra högt ställda krav på komfort, kvalitet, design och miljöpåverkan. Som ett steg i vår ambition att kunna erbjuda varje kund en trendig och prisvärd möbel, har vi kompletterat vårt unika sortiment med produkter från noggrant utvalda leverantörer.

Hos SoffaDirekt erbjuder vi alltid:
- Gratis frakt till terminal vid köp över 500 kr.
- Öppet köp i 365 dagar.
- Leverans inom 3-7 dagar på alla lagervaror.

 

<< Tillbaka