Saint Rochés

Inspirationen kommer från det fashionabla livet vid kuststäderna på den franska rivieran.

Idag är solglasögon inte bara något för att skydda ögonen från solen. Solglasögon är en fantastisk accessoar som får din look att gå från OK till wow! Solglasögon används idag för alla tillfällen och aktiviteter och det är därför temat för vår kollektion och varumärke är: "Klassisk elegans för alla tillfällen".

– När jag skapade Saint Rochés solglasögon-kollektion ville jag göra klassisk lyx som fungerar över tid. Detaljer, färger och modeller som vi har sett så många gånger tidigare, men nu i en ny modern touch. säger Tobias Lindberg, grundare, Head Designer och Creative Director för Saint Rochés.

Materialvalet är som alltid mycket viktigt. Saint Rochés använder material av hög kvalitet i alla aspekter för både ramar och glas. Företaget är baserat i Sverige och produkterna är skapade och konstruerade för den internationella marknaden.

Våra solglasögon är för den modemedvetna personen, som har fler än ett par solglasögon, för att kunna matcha alla olika tillfällen och stilar. Saint Rochés riktar sig inte mot en viss åldersgrupp och handlar inte om ålder!

"Det handlar om livsstil, det handlar om mode. Det handlar om att se bra ut."

 

<< Tillbaka