REVOLV

Här kan personer som inte vanligtvis köper second hand kläder få chans att ändra sina vanor.

Om Revolv

Jag heter Karin Hagestam och älskar mångfalden som second hand kläder har att erbjuda, förutom att det känns så väldigt lätt och rätt att återbruka. Allt från gummisnoddar och plastpåsar till plagg och annat kul.

På mina resor till ljuset under vinterhalvåret hittar jag kläder med helt andra snitt och andra material på de marknader jag besöker. Jag handplockar plaggen själv under mina resor istället för att de lämnas in i butiken som är brukligt. Kläderna får sen följa med mig hem och det blir en härlig samling färgglada plagg som nu alla finns att hitta hos oss i butiken på Birkagatan i Stockholm.

Revolv vintage

REVOLV.vintage erbjuder kläder och andra unika fynd från alla världens hörn. De är alla utvalda och älskade av någon annan på en annan plats, i en annan tid, för att sedan åter noggrant väljas ut och hamna här i Stockholm – redo att älskas på nytt!

Att återbruka dessa vackra plagg är logiskt, härligt och dessutom miljövänligt. Plaggen är alla unika och erbjuder en glädjande mångfald av färger, material och snitt för kvinnor i alla åldrar och storlekar.

Låt oss njuta av alla vackra och roliga kreationer som redan finns och uppmuntra fler till modet och fantasin att byta ut knappar på ett plagg eller kanske klippa bort en volang, så att kläderna få chansen att sprida ny glädje – om och om igen. Om alla vi som älskar kläder väljer återbruk, kan vi göra stor skillnad för vår miljö och samtidigt bli väldigt snygga!

Nu i The Lobby

Under sin vistelse i The Lobby hoppas Karin att fler få syn på oss och vad vi har att erbjuda och jag ser fram emot att vara med och promota återbruk tillsammans med de andra företagen som sysslar med liknande verksamheter. 

 

<< Tillbaka