Power Woman

Våga möta din rädsla och dröm stort.

Power Woman lanserades i december 2014, men idén och filosofin bakom företaget föddes mycket tidigare än så. Grundaren av Power Woman, Anna Wretling, har alltid drivits av en önskan om att kunna leva utanför gränserna. Med en bakgrund som entreprenör, marknadsförare, försäljningschef och livsentusiast förkroppsligar hon Power Woman's filosofi; att möta sin rädsla och våga drömma stort.

Anna Wretling driver flera företag och är mamma till två barn. Hon tränar allt från långdistanslöpning till viktträning, skidåkning, kajakpaddling och jakt. Hon har gjort flera Ironman-lopp, maraton och ultramaraton. Hon har gjort världsmästerskapen i swimrun-tävlingen; "Ö till Ö" i den svenska skärgården. Hon har avklarat "Norseman", världens mest extrema triatlon och avslutat som en av endast sjutton kvinnliga idrottare. På kort tid har Anna lyckats driva flera företag och kombinerat balans mellan arbetsliv och privatliv tillsammans med ett extremt träningsschema. Hon tror verkligen att allt är möjligt.

Om Power Woman

Power Woman erbjuder exklusivt designade sportkläder för kvinnor för att förbättra deras kapacitet, form och kraft.

* Power Woman tar in mode och stil i världen av prestanda och uthållighet.

* Designat i Sverige, tillverkat i Europa med italienska tyger.

* Designad av kvinnor, testad av atleter, bärs av power-kvinnor över hela världen.

Det här kan du förvänta dig

Kläderna är noggrant utvecklade och testade för att kunna bäras under hård träning, uthärdas under långa tävlingar och för att du också ska se bra ut under tiden. All design sker inhouse och du kan förvänta dig högsta kvalitet på tyger och material som finns på marknaden.

Högsta prestanda och hållbarhet är det huvudsakliga syftet med varumärket:

– Vi vill att våra kunder både ska se bra ut och prestera på bästa sätt, säger Anna och fortsätter.
– Endast den bästa passningen för kvinnokroppen är acceptabel för våra kläder. Vi lägger extra omsorg i varje enskild detalj och vi är kända för våra höga standarder och nöjer oss inte med mindre. Idrottare har testat varje plagg i månader och till och med år för att säkerställa en bra passform för hårda och extrema förhållanden.

"Vi har en passion för att stärka kvinnliga idrottare och vi vill bryta mentala och fysiska gränser."

 

<< Tillbaka