Husqvarna

Låt oss presentera...

Under sommaren flyttar Husqvarna in på The Lobby för att presentera Husqvarna Automower®, ett världsledande utbud av robotgräsklippare som ger en perfekt klippt gräsmatta, varje dag.

Husqvarna lanserade den första robotgräsklipparen för över tjugo år sedan. Sedan dess har vi utvecklat ett världsledande utbud av robotgräsklippare som klarar allt ifrån mindre trädgårdar till stora parker. Den självgående klipparen navigerar enkelt på komplexa ytor, igenom smala passager, i tuff terräng och uppför branta sluttningar. Resultatet är en perfekt klippt gräsmatta varje dag, med minsta möjliga ansträngning.

På The Lobby presenterar vi vår uppskattade X-line serie. Ett sortiment av robotgräsklippare som har det där lilla extra inklusive ledbelysning, stötfångare och Google Home-kompatibilitet. Vi visar också upp en ny spännande familjemedlem. 2019 lanserade vi Husqvarna Automower® 435X AWD, världens första robotgräsklippare med fyrhjulsdrift som klarar backar och slänter med upp till 70% lutning. Genom appen Automower® Connect ställer du enkelt in klippschema, startar, stoppar och parkerar din robotgräsklippare, var du än är.

Välkommen till Husqvarna på The Lobby där du möter Husqvarnas X-line range och AWD. Tävla också om en chans att vinna en Automower® 435X AWD genom att slå en hole-in-one på vår golfbana. Tävlingen avslutas den 30 juni.

Självklart kan du också ta del av hela Husqvarnas sortiment inom trädgård och markskötsel. På The Lobby finns vår interaktiva presentationsdisk som visar hela vårt sortiment och vi bemannar med extra personal under fredagar och lördagar under hela juni månad.
Här kan du läsa mer om Husqvarna och Husqvarna Automower®: www.husqvarna.com

Med över 325 år av innovation i bagaget levererar Husqvarna skogs-, park- och trädgårdsprodukter för konsumenter och professionella användare. Vi för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet så att du, användaren, kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Husqvarna erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt ifrån motorsågar, trimrar och robotgräsklippare ingår.

 

<< Tillbaka