Sandersson LA

”Det finns ingen annan. Ingen jacka är den andra lik.”

Nu tar Jenny Sandersson sina coola jackor till Sverige.

Jenny Sandersson har levt ett ”Hollywood Glam”-liv med Dolph Lundgren, i nästan 10 år. Hon är konstnär som började måla på vintage-skinnjackor innan hon kom på idén som hon vidareutvecklade till jeansjackor, T-shirts och fauxpälsar. Stilen är street/urban/graffiti. Men det är inte bara Dolph som har fått bära hennes coola jackor.

– Jag har fått på jacka på både honom och Johnny Depp, Kelly Osborn, Jason Momoa och i Sverige Mia Skäringer (NMFTG jackan). Till nu har hennes kreationer inte funnits i Sverige alls. Allt har sålts i Los Angeles och det är också därifrån de flesta vintage-jackorna kommer från.

Nu har hon dock kommer till svensk mark och är här för att stockholmarna ska bli lite chockade av hennes galna färgsprakande jackor!

– Jag vill att alla ska veta om att jag finns och att jag inte räds för någonting. Jag kör all in och fegar inte. Märket är en attityd. Våga bära denna attityd. Var unik. säger Jenny själv.

Under sin tid hos oss i The Lobby kommer hon att ha ett event där folk kan komma och känna, prova och ta bilder medan hon en ”live-målar” på plats.
Förhoppningen är att skapa Buzz om hennes märke, där man ska säga ”ah, det måste vara Sandersson Los Angeles”!

Sandersson LA