NJIE House

Sex välkända Youtubers flyttade in i NJIE HOUSE.

NJIE HOUSE var ett unikt socialt experiment där influencers för första gången bodde ihop under en längre tid och tillsammans utveckla kreativt innehåll.

Sex välkända svenska Youtubers bodde och levde under 30 dagar tillsammans i The Lobby. De stora fönsterna gav fans en unik möjlighet att interagera med Youtube-profilerna på ett nytt och banbrytande sätt.

Vlad Reiser, Amanda Strand, Jasmine Gustafsson, Amanda Strand, Linus ”zaitr0s” Andersson och Jasmine Gustafsson skapade tillsammans kul och inspirerande innehåll som delades i deras egna kanaler såväl som på njie.com/njiehouse.

Innehållet genererades från gemensamma aktiviteter som deltagarna utförde. De boende fick även massor av besök av andra välkända influencers och artister under dessa 30 dagar. Det gör NJIE HOUSE till en unik hub för kreatörer.

– Det ska bli väldigt kul och spännande att äntligen få flytta in i NJIE HOUSE. Vi är ett skönt gäng med väldigt bred målgrupp olika typer av intressen. Förhoppningsvis kan vi inspireras av varandra och hitta nya kreative idéer och koncept att skapa innehåll kring, sade Vlad Reiser, en av de boende i NJIE HOUSE.

Assan Njie, grundare av NJIE FOODS var initiativtagare till NJIE HOUSE vars huvudsyfte är att inspirera till en mer aktiv livsstil.

– Genom experimentet NJIE HOUSE vill vi uppmuntra alla, oavsett ambitionsnivå, att ta ett steg mot en mer hälsosam och aktiv livsstil. Med aktiv livsstil vill vi inte bara uppmana folk till att röra på sig utan även hitta på roliga aktiviteter som inspirerar i vardagen, sade Assan Njie i en kommentar.

Universal Music drev operativt hela projektet och bidrog även med ett nätverk av influencers och artister för att göra experimentet så underhållande och spännande som möjligt.

– NJIE FOODS ville göra något annorlunda för att uppmuntra och inspirera människor till en mer aktiv livsstil och kontaktade Universal Music för att se om vi kunde göra ett experiment ihop tillsammans med influencers och artister. Resultatet blev NJIE HOUSE och efter en lång tids förberedelser och planering ser vi nu äntligen fram emot att få välkomna Vlad och de andra till NJIE HOUSE, sade Daniel Persson, projektledare på Universal Music.