Fagerhult

Människors vanor ändras, och så även deras sätt att shoppa.

Retaillandskapet omformas och utmanar det traditionella butiksformatet. På Fagerhult letar vi alltid efter nya innovativa lösningar för att utveckla och förhöja shoppingupplevelsen, och The Lobby är ett utmärkt exempel på ett nytt sätt att möta kunden.

Ljus påverkar oss. Det påverkar hur vi mår. Om vi känner oss vakna eller trötta, om vi känner oss stressade eller avslappnade, eller kanske inspirerade. Vårt mål är att skapa känslor som resulterar i bättre shoppingupplevelser. Ljuskonceptet är något som kan få vågskålen att tippa, och avgöra om upplevelsen blir positiv eller inte.

Fagerhult är ett internationellt ljusföretag med ett stort nätverk av kreativa och innovativa proffs. Vårt största fokus är kunskap. Fagerhult grundades 1945 av Bertil Svensson och är nu ett ledande företag i branchen, med över 3000 anställda i 25 länder.

Vi utvecklar, tillverkar och implementerar innovativa och energieffektiva ljuslösningar för miljöer och retail, oavsett om de är inomhus eller utomhus. Vi har ett brett utbud av produkter och lösningar som är utvecklade genom kunskap och insikter om hur ljus påverkar oss i olika miljöer.

 

<< Tillbaka