Sök inom

 • Alla
 • Artikel (0)
 • Event (0)
 • Utbud (14)

Sökresultat

 1. Axelinas Manufaktur & div. Mode

  Pesonligt och hållbart mode. Att vara både klädintresserad och miljömedveten är inte alltid helt lätt, men hos Axelinas manufaktur & diverse på ReTuna Återbruksgalleria blandas mode och hållbarhet. Maja Hamelius, med mellannamnet Axeli…

 2. Bukvy accessoarer

  Det Stockholmsbaserade företaget Bukvy grundades av Joanna Bark och Elena Ekström 2015. Det började med en idé om den ultimata väskan. En väska i många former som utvecklas precis som livet gör.

 3. Chaleca Mode

  Chaleca startade 2012 av Maja Forslind, ansvarig för hållbarhet, produktion och försäljning, Melina Ånstrand, huvudansvarig för formgivning och Maja Söderhäll. Kläderna designas av oss i Sverige och tillverkas för hand av kvinnor utanför La Paz i Bolivia som vi håller nära kontakt med utan mellanhänder. Vi är stolta att kunna betala rättvis lön för deras hantverksskicklighet. Kvinnorna gör kläderna på små handstickmaskiner och vissa delar helt för hand.

 4. Cian Bornebush The Lobby

  Produktionsdesigner Cian Bornebusch har jobbat med film- och teaterproduktioner sedan mitten på 80-talet. Under denna tid har hon samlat på sig bland annat möbler, mattor och lampor som hon tycker ska få återanvändas istället för att hamna på ett lager.

 5. Ecoflor Hem

  Ecoflor är en blomsterbutik belägen i världens första återbruksgalleria, ReTuna, i Eskilstuna. Växter är det mest naturliga vi kan omge oss av, ändå är det med onaturliga medel det odlas fram. Odlingsförhållanden och kedjan från planta…

 6. Erikshjälpen Mode

  Det startade med en ung pojkes önskan att ge barn på sjukhus runtom i Sverige lite glädje i en tung vardag. Det hela växte så småningom till en stiftelse med insamlingar och hjälpinsatser både i Sverige som internationellt. I början av 1990-talet startades second hand-butiker för att få in ännu mer pengar, för att kunna hjälpa ännu mer.

 7. IKEA Sovrum inredning

  The Lobby är platsen för bolagets senaste idé. Måndagen den 11 februari är det premiär för IKEA Sovrum som öppnar rakt över gatan från IKEA Kök IKEA Sovrum tar hela ovanvåningen i The Lobby, en yta om ca 400 kvadratmeter. Vi tycker de…

 8. MOD Stockholm design

  Handgjorda träklockor, glasögon & yogamattor av kork. Vår vision är att använda naturvänliga material och göra det lättare att återvinna dem. Tidlös stil och design och hållbarhet går hand i hand för oss. Mod Stockholms kollektion är en värld av naturlighet!

 9. Remake Kläder

  Stockholms Stadsmissions mode- och designmärke Remake är ett konkret exempel på hur man kan kombinerar miljömässig och social nytta genom mode, genom att ta tillvara både material och människors förmåga.

 10. REVOLV Mode

  Om Revolv Jag heter Karin Hagestam och älskar mångfalden som second hand kläder har att erbjuda, förutom att det känns så väldigt lätt och rätt att återbruka. Allt från gummisnoddar och plastpåsar till plagg och annat kul. På mina res…