The Lobby Delivery Point

Oavsett varifrån du har gjort din internetbeställning, se till att ange The Lobby som upphämtningsadress.

Hur många gånger har du inte snavat på paketet med internetbeställningen, som inte riktigt satt som det skulle, på väg ut från hallen där hemma? Antagligen ett par gånger. Och du är inte ensam. Vi hämtar ut våra ordrar, släpar hem de oftst otympliga förpackningarna och provar kläderna hemma, för att där och då inse att det inte satt som en smäck. Det är inte heller sällan som returer medför en hel del krångel för dig som konsument.

Click & Collect

Detta behöver inte vara din vardag längre. På nedervåningen i The Lobby har vi paketombudet Mailboxes Etc. där du får hjälp med allt från utskrifter och foldrar till just pakethantering. Du hämtar ut ditt paket, provar det i vårt fina provrum och om det inte passar hjälper Mailboxes Etc. dig att paketera och returnera din beställning. Det kallar vi "Click & Collect".

Eget postnummer

För PostNords tjänst "MyPack", alltså paket som skickas för att hämtas hos ett ombud, väljer du Mailboxes Etc. som utlämningsställe hos de e-handlare som har den möjligheten. Skulle den möjligheten inte finnas kan man fortfarande, i de flesta fall, få beställningen levererad genom att använda postnummer 111 38 Stockholm, som är Mailboxes Etc. egna postnummer.

Riktigt smidigt

Enklare kan det inte bli. Vår provhytt har dessutom anpassningsbar belysning så oavsett om du har beställt en professionell kostym eller en coctailklänning, kan du ställa in ljuset därefter.

Så glöm problemen med krångliga returer och paket som blir liggande i hallen i veckor och skriv istället in leveransadressen Regeringsgatan 61, 111 38 Stockholm.

 


 

 

<<Tillbaka

Published: