Grattis till de nominerade

Aldrig tidigare har Damernas Värld valt att publikt annonsera ut vilka som är nominerade till Guldknappen. Förutom nu.

Som vi tidigare skrivit om är Lobby en given plats för aktiveringar, och denna veckan har verkligen varit fullspäckad med events. Senast i morse hade vi det härliga kvinnonätverket 4Good på plats som arrangerade ett frukostseminarium i grannen Moods regi.

Prestigefullt modepris

I går kväll var det dock lite mer flärd på temat när Damernas Värld bjöd in till ytterligare ett lyckat event i The Lobby. Det som är lite extra märkvärdigt med gårdagens event var att det var första gången DV valde att annonsera vilka de nominerade till Guldknappen är.

Som även går att läsa i vårt digitala magasin; The Lobby Magazine, har Damernas Värld årligen korat det bästa inom svensk kläddesign ända sedan 1982. Detta modepris, Guldknappen, har kommit till att bli Sveriges främsta och mest prestigefyllda modepris.

Ekande tomt och hemligt

Damernas Välds yta i The Lobby ekade tomt under den första halvan av eventet. Det är även bland de första ytorna man möttes av när man entrade de DV och Styleby-folierade entrédörrarna i går.

Med ett kittlande glas bubbel i ena handen och smarriga pintxos i andra kunde gästerna sedan få glädjas tillsammans med de 8 modemärken som nu har möjlighet att vinna detta prestigefulla pris.

Möt dem i The Lobby

Den 27 oktober under Fashion and Beauty Day (FAB-Day) kommer vinnarna utses. Men inte behöver du vänta till dess. För som om det inte vore nog med att vi fick vara först att publikt få reda på vilka de nominerade är, märkena finns nämligen på plats i The Lobby!

Den tidigare tomma ytan fylldes snart upp av de nominerade märkenas produkter. De lyckliga åtta är tre stycken i kategorin "Guldknappen Accessoar"; Fjällräven, Flattered och Krista Kretzschmar och resterande fem i Guldknappen; StyleIn, Soft Goat, By Malina, Hope och Aéryne.

Idag till och med lördag finns alltså dessa märken i The Lobby så du kan kika och prova ut dina nya favoriter. Varför inte passa på att komma förbi redan ikväll när Volvo presenterar sin nya V60 Cross Country?

Published: