Plastic is not fantastic

Glacial inspirationsbild

Här är företaget som har tagit ställning, samt ingått samarbete med WWF.

Det är inte bara det senaste inom mode, skönhet och teknik som visas i The Lobby. Även smart design i olika former. Under hösten gästas vi av det ömsom coola, ömsom heta, nylanserade märket Glacial.

Plast är kasst

För att minska förbrukningen av plastflaskor har Glacial tagit fram en termos som håller både kyla och värme – dessutom i en riktigt snygg förpackning. Glacial har nämligen tagit fram en rad olika färger och designer på sina flaskor, allt för att kunna matcha sin ägares tycke och smak på bästa sätt. Förutom det finns flaskan i två storlekar, båda tillverkade i rostfritt stål och helt giftfria.

En annan detalj, som jag personligen uppskattar, är att munstycket är smalt vilket ger en bekvämare upplevelse när man dricker ur flaskan.

Samarbetar med WWF

För visst är det bra att det finns variationer så fler människor faktiskt väljer alternativa flaskor än plast, något som Världsnaturfonden, WWF, också håller med om. De har valt att ingå samarbete med Glacial just på grund av deras gemensamma hjärtefråga; att värna om vårt jordklot och däribland bekämpa plastproblemet och samtidigt hjälpa till att rädda haven genom insamlingskampanjer.

För varje såld flaska donerar Glacial 10 kronor till WWF till förmån för världens hav.

Under resten av oktober hittar du Glacials snygga flaskor i The Lobby, Regeringsgatan 61.

plastic isn't fantastic,
maybe steel can help the world heal...

 

<< Tillbaka

Published: