Influencerpodden i The Lobby

Lyssna på veckans avsnitt här.

Influencerpodden har nu gjort sig hemmastadda i The Lobby. Varje vecka släpps ett nytt avsnitt som du kan lyssna på här.

Om podden och samarbetet

Influencerpodden, som drivs av entreprenören Anton Granlund, lanserades i november 2017. I intervjupodden träffar Anton några av landets mest inflytelserika människor för att kartlägga vad de brinner för, hur de gör för att inspirera och nå ut på bästa sätt samt att lära känna personen bakom framgången.

Nu har Influencerpodden ingått ett samarbete med handels- och eventplatsen The Lobby. Samtliga avsnitt spelas från och med årsskiftet in i glasstudion på nedervåningen och därmed finns möjligheten att se och möta några av Sveriges största influencers i The Lobby under våren. Flera event kommer även att arrangeras inom ramen för samarbetet.

- Vi är oerhört glada över samarbetet som vi tror kan stärka bilden av The Lobby som en intressant upplevelse- och eventarena bland en ung digital målgrupp, säger Hanna Sandberg, marknadsansvarig för The Lobby. Samarbetet med Influencerpodden blir ett spännande tillskott till de event som äger rum i The Lobby och som ofta bygger på möten mellan varumärken eller entreprenörer och deras kunder.

I det 62:e avsnittet, som är The Lobbys första avsnitt, intervjuar Anton Granlund komikerduon Tom och Petter som har ca 100 000 instagramföljare vardera. Avsnittet därpå gästas av entreprenören och ex-politikern Jan-Emanuel. Fler stora namn följer under våren.

- Det känns riktigt kul att inleda ett samarbete med The Lobby, delvis på grund av mitt intresse och erfarenhet av retail men också för att podden blir mer fysisk. Miljön i The Lobby är riktigt inspirerande att podda i, säger Anton Granlund, grundare av Influencerpodden samt vd på Slash.ten/Global Retail Group.

 

<< Hem