True Blue Design

Handgjorda produkter i naturmaterial som håller i generationer.

True Blue Design startades 2016 av Helena Schmidt och finns sedan start i utvalda heminredningsbutiker. Nu tar de plats i den stämningsfulla julshoppen – Christmas Lobby.

Om True Blue Design

True Blue handlar om att vara sann och trovärdig. Vi är stolta över våra högkvalitativa produkter, gjorda av skickliga hantverkare i hela Asien. För oss betyder hållbarhet att arbeta med naturliga, obehandlade material och att köpa materialen direkt från de som gör dem.

Vi undersöker material, färdigheter och de människor som gör våra produkter. Vi träffar familjerna, byborna och lär oss om deras liv och färdigheter för att kunna dela denna erfarenhet med våra kunder. Vi vill att våra kunder ska känna den stolthet som genomsyrar tillverkningen av varje produkt.

True Blue startade 2016 med en samling Indigo-färgade produkter från Kina. I år introducerar vi en bredare samling av produkter från andra delar av Asien: indigo textilier från Vietnam, handgjord keramik från Vietnam, naturfiberkorgar, påsar, lampor och mattor från Vietnam och Indonesien samt siden och broderier från Vietnam.

Event

Håll utkik i eventkalendern för kommande happenings!

 

<< Tillbaka