Smarting

Smarting är ett kvinnligt nätverk med mingel och brainstorming events  i Stockholm där business är i fokus.

Smarting är även en plattform med Smartingar och smarta företag för Smartingar där goda idéer och bra initiativ skapas och sprids.

Varför Smarting?

Vi har det roligare tillsammans!

Efter att ha drivit kvinnligt nätverk (Shenet) respektive webbmagasin med fokus på kvinnliga entreprenörer (Karisma Stockholm) i massor med år, slog vi ihop våra kompetenser och brinnande intressen för människor och entreprenörskap till det gemensamma konceptet och nätverket Smarting!

Vi är båda födda 1966. Vår gemensamma nämnare är också att vilja lyfta fram och matcha smarta, spännande, nytänkande personer och produkter/tjänster för en smartare och bättre värld.

Smarting är Matching & Moving People

Vi drivs av att presentera personer och företag för varandra – att match makea för lyckade relationer och affärssamarbeten. Smarting vill inspirera till att fler bra idéer förverkligas. Vi lyfter personer som gör och berör och som vill dela med sig av sina erfarenheter och visioner.

Genom våra Smartingar, Smarting Sessions och våra andra nätverksmöten Smarting Socials får du ett spännande nätverk som hjälper dig med smartare vägar framåt.

Smarting på catwalken


"Smarting Show" samlade smarta modeller och designers för ett helt nytt koncept där vi säljer utvalda plagg och accessoarer från svenska designers genom smarta coola profiler – genom catwalk och deras starka nätverk.
Anmäl dig till lanseringen på Christmas Lobby här!

 

<< Tillbaka