QRISTINA

Småskalighet ger kvalitet i så väl tillverkning som produkt.

Trots stora avståndet till produktion, så finns ändå en Närhet mellan kund och produktion genom vårt Engagemang i kläderna, i produktionen, i landet och i kunden.

Kläderna är skräddasydda och tillverkningen görs av en handfull duktiga sömmerskor med stor vana i att sy i siden eller sammet, som dessutom är i hög kvalitet i högklassiskt elastiskt siden och skön bomullssammet. Designen är tidlös och håller länge över tid och de sköna materialen skapar harmoni och lyxkänsla med sina formbara tyger.

Helt enkelt, alltigenom genomtänkta med spännande och utrrycksfulla detaljer. För den aktiva och affärsmässiga kvinnan är QRISTINA-plaggen det naturliga valet för att vara rätt klädd oavsett tillfälle och samtidigt få en känsla av lyx o harmoni.

Kläderna säljs först och främst via QRISTINAS´s e-shop samt events, men produkterna säljs även i några få utvalda butiker i Stockholm. Plaggen är mycket konkurrenskraftiga med bra priser, tack vare en modern säljorganisation med få mellanhänder, inga stora lager och smarta leveranser.

QRISTINA har sålt via fler butiker tidigare i så väl Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö m.m. Nu finns vi även på plats i Christmas Lobby under hela december!

 

<< Tillbaka