Kimchi & Kombucha

Den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna

Forskning visar att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.

Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa. 

Soki ger också bevisade tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. För att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.

Soki föreläser på Christmas Lobby Onsdagen den 12 dec kl 17 (inkl mingel och signeringar)


Soki är Doktor, utbildad vid Karolinska Institutet, Harvard samt Handelshögskolan i Stockholm. I början av millenniet följde SVT henne i 2 år för dokumentären IT-prinsessan. Soki drog igång det första appbolaget i Stockholm och drygt 100 miljoner i riskkapital.