HERLA

Herla är ett polskt företag skapat av en kvinna som heter Krystyna Bednarek.

Företagets verksamhet inom naturliga råvaror startade med hennes passion för den kosmetiska industrins globala ekologiska tendens.

Många resor har gjorts för att hitta unika ingredienser som härrör från växtextrakt och naturliga eteriska oljor från världens yttersta hörn.

Om Herla

Vårt laboratorium använder naturresurser för att producera produkter från komponenter certifierade av ECO CERT, COSMOS och NATURE (från 88% till 100% av naturkosmetiska råvaror i produkter) och utan skadliga formler.

Vi förbättrar ständigt principen att välja ingredienser av högsta kvalitet, eftersom det är en särskild varumärkesprioritet att hälsa, säkerhet och leverera produkter som ger mätbara fördelar. Vi observerar globala trender i kosmetiskaindustrins värld, sammanställer recepten enligt förväntningar och nuvarande behov av ansikts- och kroppsvård, inte i omfattningen av dess mätvärden.

Tack vare den höga koncentrationen av aktiva ingredienser, som också används i estetisk medicin och apotek, svarar Herla-kosmetika på både vanliga och speciella hudbehov: hydratisering, återhämtning, föryngring, jämnare hudton och eliminering av brister.

Som ett premiumvarumärke vill vi utbilda, motivera och inspirera människor att göra bättre val för skönhet, hälsa och välbefinnande.

Herla är ett varumärke som säkerställer produktens kvalitet, uppfyller högsta standard och överträffar kommande globala trender.

Hitta oss

Vi säljer våra produkter i vår webbshop samt på våra auktoriserade hudvårdssalonger. Men nu finns vi såklart att shoppa i Christmas Lobby också!


<< Tillbaka