Wilma & Louise

Handdukar från Wilma & Louise

Den där känslan. När du har hittat något som du verkligen tycker om. Något som alla andra inte har.

Vetskapen om att du inte alltid vill vara som alla andra utan lite annorlunda, unik, bara för att det är roligt och för att du kan, vill och törs. Vi älskar den känslan! Det var därför vi grundade Wilma & Louise.

Giraffmönstrad yogamatta från Wilma & Louise

Hur idén blev verklighet

Efter 19 år som anställd inom Bank och Finans har jag, Louise Härntoft, äntligen startat mitt eget företag och varumärket Wilma & Louise! Allt började med en båtsemester där vi saknade läckra och annorlunda handdukar. Tanken på att göra egna fick växa under sommaren och förra hösten började jakten på design, leverantörer och inte minst valet av produkter att tillverka.

"För mig som främst satsar på e-handel känns det också extra relevant att vara synlig i The Lobby vars koncept jag tror stenhårt på för framtiden"

Idén är att det finns utrymme för ”livsstilsprodukter” av hög kvalitet, i nya former och färger riktade mot moderna människor i deras aktiva liv. Våra ledord är glädje, elegans, kvalitet, design och lust – ge möjligheten till människor att sticka ut lite, vara lite unika, annorlunda och oväntade... i yogasalen... på båten... på stranden.

När mönstren var utvecklade och jag visade dem för vänner och bekanta med tanken först att de enbart skulle vara frottéhanddukar fick jag massor med uppslag på vad de mer kunde appliceras på, därav yogamattor, båtkuddar samt kuddar och filtar till soffan.

Tipsa oss

Vi vill hjälpa dig att sticka ut i mängden med unik design på olika utvalda livsstilsprodukter, produkter som vi tar fram och utvecklar nu och i framtiden. Gärna med tips från dig. Ambitionen är att våra kollektioner ska andas glädje, elegans, begär, kvalitet och unik design.

Finns det något du använder i ditt aktiva liv som skulle gynnas av ett gladare, snyggare och lyxigare utseende, tveka inte att tipsa oss på hej@wilmalouise.com.

 

<< Tillbaka