We Two Stockholm

WE TWO STOCKHOLM grundades 2018 av Katarina Johansson och Agneta Bohlin.

Båda med lång erfarenhet inom modebranschen. Vi har arbetat med design och produktutveckling för företag som H&M, Hunkydory, GANT, Axén & Co och Polarn & Pyret.

Vi designar plagg för den oberoende och självständiga kvinnan. En kollektion moderna blusar o klänningar för dig som uppskattar bra passform och tidlös design. Den första kollektionen innehåller framförallt plagg i siden samt några få stickade plagg.

We Two Stockholm arbetar med utvalda ateljéer i Shanghai som syr och stickar vår kollektion. Eftersom vi jobbar så nära våra tillverkare får vi bra kontroll över vår framtagning. We Two Stockholms kollektion finns bara i liten upplaga och uppdateras ständigt.

Vårt val att använda ONE SIZE har som syfte att göra modet mer accepterande. Plaggen ser olika ut beroende på vem som bär dem. Vi vill att våra plagg ska vara ålderslösa och passa både en 25-årig tjej likväl som en 70-årig kvinna.

Vi tror att våra kunder älskar vackra material och uppskattar den tid och kärlek som har lagts ned för att designa och tillverka plagget.

Vårt motto är att designa kläder vi själva vill bära och hoppas att den som köper ett We Two Stockholm-plagg kommer att älska det lika mycket som vi gör. Både nu och under många år framöver!

Du hittar oss i vår studio/butik på Torsgatan 71 i Stockholm, på vår webshop: wetwostockholm.com samt olika pop-up-evenemang, som just nu när vi finns här i The Lobby.

 

<< Tillbaka