Steamery

Steamery är lättanvänd

Vi vill inspirera dig att ta bättre hand om dina kläder och få dem att hålla.

För två generationer sedan visste alla hur man vårdade kläder, men den kunskapen har sedan dess fallit i glömska.

Vårt mål är att göra klädvård till allmänbildning igen, med den stora skillnaden att det ska vara enkelt, kul och tillgängligt för alla. Vi kombinerar den senaste tekniken med ett vackert och minimalistisk formspråk. Resultatet är klädvårdsprodukter som vi tror för alltid kommer att förändra hur vi bär våra kläder.

Vi kallar detta för en Slow Movement.

Inspirationsbild från Steamery

Bakgrunden till idén

Steamery grundades 2014 av tre svenskar i Shanghai som ställde sig frågan varför alla dåvarande klädvårdsprodukter såldes i tråkiga förpackningar på elvaruhus och stormarknader. Varför sålde inte modebranschen verktyg för klädvård? Kläder som underhålls rätt kommer att hålla.

Steamery kombinerar den senaste tekniken med ett minimalistiskt formspråk, och resultatet blir lättanvända och vackra klädvårdsprodukter, som steamers och noppborttagare.

"Bara i år har vi sålt 35 000 steamers"

Produkten – en modeaccessoar

Våra verktyg är framtagna för att vara så effektiva och enkla att använda som möjligt. Vår design gör oss lätta att känna igen.

Vi säljer inte en elektronikpryl utan en modeaccessoar. Vi har utgått från behoven hos urbana millenials. Många av oss har mycket kläder men lite tid att ta hand om dem, till dem finns nu en smidig och snygg lösning.

Inspirationsbild från Steamery

 

<< Tillbaka