Power Plate

Power Plate är en vibrerande plattform som både hjälper dig att värma upp snabbare, träna och prestera bättre, samt återhämta dig på kortare tid.

Den får dig även att må bättre genom att stimulera naturliga reflexer, öka muskelaktiviteten och förbättra cirkulationen. Power Plate förstärker varje naturlig rörelse, enkel eller avancerad, jämfört med att den utförs på golvet.

Power Plate levererar vibrationsträning, ett skonsamt sätt att tona kroppen och få snabba resultat – oavsett om du är gammal eller ung, otränad eller elitidrottare.

Vibrationsträning har utvecklats från 70-talet (då den främst användes av ryska kosmonauter) fram tills idag då träningsformen existerar i många olika forum och användningsområden. Den finns på gym/träningscenter, företag, ålderdomshem, i hemmagymmet och på elitidrottsklubbar. De allsvenska mästarna, fotbollslaget AIK, är en av alla elitutövande användare.

Vibrationerna som kroppen utsätts för när man tränar på Power Plate skapar kontraktioner i musklerna, vilket gör att fler muskler aktiveras och fler muskelfibrer rekryteras.

Man kan träna ett helt styrkepass på ”plattan” med uppvärmning, övningar och sen avslutande massage för att musklerna ska återhämta sig så snabbt som möjligt. Man kan också använda den som förberedande uppvärmning inför annan träning eller sport, samt avsluta med massage.

Vi finns på The Lobby för att visa varumärket Power Plate. Vi har med oss vår konsumentmodell Personal Power Plate på vilken vi också kommer köra gruppträningar. Vi har även med oss Power Plate FitStop, företagslösningen för att motverka stillasittandet på jobbet!

 

<< Tillbaka