Myrorna

Vi är en betydelsefull samhällsaktör som verkar för en hållbar värld, precis som vi har gjort i över 120 år.

Myrorna är Sveriges viktigaste butikskedja som säljer second hand i butiker över hela landet och online. Vi samlar in kläder, hemtextil, prylar och möbler för återanvändning. Verksamheten fungerar som vilken butikskedja som helst, med budget, leveransplan och krav på försäljning och ekonomiskt överskott.

Men ändå skiljer vi oss från andra eftersom vårt ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Dessutom ger vi människor som står långt från arbetsmarknaden en chans att komma lite närmare egen försörjning genom att göra arbetspraktik hos oss. Vårt uppdrag är också att arbeta för en mer hållbar konsumtion i samhället genom att få fler svenskar att återanvända.

Vi är en betydelsefull samhällsaktör som verkar för en hållbar värld. Precis som vi har gjort i över 120 år. Hållbarhet är inbyggt i vårt DNA  vi är per definition hållbara. Genom att handla hos oss så sparar du på jordens resurser istället för att förbruka dem.

För att vi ska kunna fortsätta vårt arbete är du viktig för oss. Genom att handla och skänka det du inte använder till Myrorna kan vi tillsammans förbättra vår miljö och livet för människor som har det svårt. Därför öppnar vi pop-up på The Lobby, för att visa på möjligheterna med morgondagens konsumtion. För oavsett vad vi gör så är second hand en central del av framtidens shopping.

På The Lobby bjuder vi in dig till den framtiden. Vi tror att nya miljöer inspirerar och att vi genom The Lobby kan nå dig och många andra genom att visa vårt sortiment i nya sammanhang. Kanske händer det något i det mötet, med dig och med oss?

Välkommen!

 

<< Tillbaka