Mad Nonna

Mad Nonna sjal

Studio Mad Nonna är ett modernt, svenskt företag som arbetar med färger, mönster och tryck på olika material.

Bakgrund

Studio Mad Nonna grundades 2017 av den samtida konstnären Manuela Vintilescu. I sina utställningar runt hela världen har hon arbetat med många olika trycktekniker. Nu skapar hon bland annat fantastiska mönster och tryck för sidenscarfs, sammetskuddar och mattor.

Tygernas drottning

Alla sidenscarfs är tillverkade av 100 % Habutai-siden som är lätt, skimrande och har en naturlig lyster. Elegant och mjukt.

Vi gör långa, fyrkantiga och små scarfs för alla tillfällen som lätt kan vikas ihop och tas med i handväskan. Använd runt halsen, handleden, vristen, i håret, som ett fodral eller till att dekorera din handväska eller dina skor eller... det är bara att släppa loss din kreativitet!

Eftersom den går att använda på så många olika sätt är den perfekt för resor och en vacker accent till din outfit. Låt kreativiteten flöda!

Siden är utan tvekan tygernas drottning. Produktionen är relativt gynnsam i kemiska termer och det är biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas.

Utveckla mönster och design

Är du intresserad av att diskutera ett samarbete, vare sig det handlar om ett redan befintligt mönster eller en befintlig design eller något skräddarsytt och exklusivt för dig så ska du inte tveka att kontakta mig.

Mad Nonna sjal i vinden

 

<< Tillbaka