Link Image

Vi vill väcka intresse för god fotografi och förmedla kunskapen om svenska fotografer.

Linkimage Posters skapades under våren 2018 för att erbjuda svensk kvalitetsfotografi till en bred publik.

Vi har byggt en exklusiv kollektion posters med motiv från några av Sveriges mest väletablerade fotografer. Här kan du hitta ikoniska bilder ur vår fotografihistoria, modern modefotografi och ny fotografisk bildkonst.

Porträtt av Cornelis Vreeswijk

Vi arbetar med de främsta namnen inom svensk fotografi. Här finns t ex Hans Geddas ikoniska portätt på Cornelis Vreeswijk och Walter Hirschs kända stillbild ur Roy Anderssons film “En Kärlekshistoria”. Fotografer och motiv som inte går att hitta någon annanstans. Allt för att särskilja oss från de mer anonyma affischerna med generiska motiv som andra företag säljer.

"Varje fotografi åtföljs av en liten historia om motivet och en kort presentation av fotografen."

Vi hoppas att fler hittar in till linkimageposters.com samt att fler får upp ögonen för Sveriges fantastiskt duktiga fotografer och inte bara köper en “lagom bra bild” av någon de inte vet vem det är. Vi vill väcka intresse för god fotografi och förmedla kunskapen om svenska fotografer.

En solig baksida från LinkImage

Alla motiv är 50 x 70 cm i yttermått så att du lätt kan köpa en fin ram att sätta in din poster i. Postern är offsettryckt på miljömärkt obestruket vitt 240 grams papper i bästa kvalitet i liten upplaga.