Gabrielle BY P

Gabrielle BY P är grundat av Pauline Längbo som fick idén om att skapa axelremmar som kan förnya, uppgradera och göra en och samma väska unik, varje dag.

Axelremmarna är designade likt ett smycke. Den eftertänksamma processen av djurvänliga material gör varumärket helt ”veganskt”, detta reflekterar Paulines intresse för djur, miljö och hållbarhet.

"Förnya din väska varje dag”

 

Carry your values

Pauline har döpt varumärket efter sin syster, Gabrielle. Hennes systers mod att våga uttrycka sig själv genom mode har fått sätta tonen för varumärket.

Utformningen och syftet med axelremmarna representerar just detta, att ge kvinnor möjligheten att vara personliga, uttrycksfulla och föränderliga genom användningen av Gabrielle BY P’s veganska accessoarer.

För Pauline har det varit viktigt att skapa produkter som inte bara kommer med bra utformning och toppkvalitet, utan även är skapade med utgångspunkt från hjärtat och med starka värderingar som grund. Paulines produkter är uteslutande tillverkade av djurvänliga material och du kan nu även matcha din axelrem med din hunds koppel från Gabrielle BY P’s ”Dog Collection” som dessutom donerar 10% av varje sålt produkt till ”Hundstallet”.

Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden

Pauline drivs av sin kreativitet och får inspiration av att resa. Hon önskar att hon kunde leva på flera ställen samtidigt.

Materialvalen och detaljerna i hennes produkter går tillbaka till hennes år i Los Angeles, där hon studerade och arbetade med Fashion Design. Den nyfunna kärleken till staden Rio de Janeiro, har bidragit till det livfulla och färgglada tillskottet i delar av hennes kollektion. Rio har även inspirerat henne att introducera mer färg i hennes annars (väldigt) svenska, minimalistiska och svarta garderob.

Hennes veganska axelremmar gör det nu enkelt att addera färg, elegans och en unik touch till din handväska.

Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden!

 

<< Tillbaka