Föreställ dig att du bär hela jorden runt din handled och inspirerar dina medmänniskor till förändring. Addera en dos elegans och en portion respekt till ekvationen för att nå det slutgiltiga resultatet – TREEM.

En påminnelse om framtiden

TREEM står för ”True and Elegant Movement” och gör så mycket mer än att designa eleganta accessoarer. Det är en rörelse med målet om att göra omgivningen och världen till en tryggare plats, genom att sprida sann elegans genom vackra detaljer.

När Carl-David Hagerbonn beslutade sig för att lämna en lång karriär inom finansbranschen för att utmana normerna i en helt annan bransch föddes TREEM – med stora ambitioner om att skapa ett hållbart och etiskt varumärke, vars design syftar till att sprida en inre styrka och skönhet hos bäraren.

Utöver att smycka och ta din utstrålning till nya höjder, fungerar armbanden som en påminnelse om att alltid vara sann och elegant mot sig själv såväl som mot resten av världen. Armbandets ägare blir starkare än någonsin och visar en respekt mot klimatet, jämlikheten och mänskligheten i sig.

Foto: TREEM

Rå elegans och genuin design

Den stora passionen för rå elegans, sann skönhet och stark självkänsla gör att TREEM sticker ut i en bransch där konkurrensen är lika hög som publiken är kräsen. TREEM vilar på tre viktiga pelare; hållbarhet, jämlikhet och goda arbetsvillkor. Tre faktorer som 99% av branschen tyvärr inte bryr sig om i dag.

Med en stark markering gör TREEM avtryck inom modevärlden genom att utmana en industri som i dag är beroende av ”snabbt mode” och oetisk produktion. Naturens resurser och planetens hälsa rinner ur våra händer och något måste förändras. Det är därför varumärken som TREEM är ovärderliga och livsviktiga.

Samtliga armband är designade och handgjorda i Sverige för att passa både män och kvinnor, med hoppet om att inspirera till en hållbar framtid. Som ägare till ett TREEM-armband blir du del av en rörelse där sannheten mot dig själv och dina medmänniskor hyllas.

Med anor från norr

I dag belastar modeindustrin vår planet kraftigt. Det är därför banbrytande aktörer som TREEM behövs för att göra skillnad. Den varsamma produktionen försäkrar goda arbetsvillkor bland alla inblandade, ansvarsfull konsumtion och användning av återvunna material.

Den svenska naturen är full av mytomspunna berättelser, mysterium och magnifika fenomen som avspeglas i TREEM’s design. Det starka bandet till vårt avlånga land är tydligt och inspirerar till kollektioner som Norden, Thor, Arktik och Stark. Armbanden går i naturnära toner av guld, silver, svart och läder som alla skapar en känsla av elegant harmoni.

Aurora-kollektionen är döpt efter det sällsynta norrskenet som då och då infaller vid Skandinaviens nordligaste spets. När man står under det eteriska gröna skimret av norrskenet är det lätt att bli fullständigt förtrollad av dess elegans. TREEM’s armband Aurora har samma kraftfulla påverkan med dess vackra design och glimrande detaljer.

Du hittar kollektionerna i TREEM’s webshop och i The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm.

Foto: TREEM
Foto: TREEM