Du har säkert hört uttrycket ”ju fler kockar, desto sämre soppa” och möbelmarknaden är inget undantag. Med en genialisk strategi fortsätter den här e-handelsjätten att erbjuda bekväm och effektiv shopping – helt utan mellanhänder.

SoffaDirekt är ett nyskapande, ungt och trendmedvetet företag som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Med visionen om att ständigt leverera utmärkt service, komfort och kvalitet har grundaren Roberto Mazzarella lyckats skapa ett unikt möbelimperium som snabbt erövrat stora delar av marknaden.

Inga konstigheter, bara bra möbler

Konceptet är enkelt – som kund slipper du onödiga mellanhänder och får ta del av alla fördelar som följer. På så sätt undviker du, och alla andra, de onödiga kostnaderna som kommer med att blanda in agenter och återförsäljare. Resultatet? Ett bredare utbud, högre kvalitet och lägre priser.

Sedan lanseringen 2012 har mycket förändrats. Idag består kunderna utav inredningsfantaster och företag, till skillnad från starten när SoffaDirekt istället producerade för Europas möbelkedjor. Plötsligt insåg de hur många mellanhänder som faktiskt är involverade i produktion och försäljning och beslutade sig för att låta kunden handla direkt från fabriken.

Foto: SoffaDirekt

Allt för kundens komfort

Det är ingen hemlighet att möbeljätten värnar om sina kunder och deras bekvämlighet – i dubbel bemärkelse. Har du beställt fyra stora soffor till femtonde våningen ska de upp, vare sig de får plats i hissen eller inte.

”Det slutade med att vi skickade ner två personer express från Norrköping, för att bära upp alla fyra soffor till den 15:e våningen. Tror inte vi behöver nämna att de var trötta, men väldigt belåtna efteråt”, berättar de för The Lobby Magazine.

Passionen ligger i att skapa möbler som passar alla hem och intressen och med tanke på att sortimentet består av över sju tusen produkter är det lätt att förstå framgången. Sortimentet består av möbler för hemmets alla rum – ute såväl som inne.

Foto: SoffaDirekt

Ökar tillgängligheten ytterligare

Under lördagen flyttade SoffaDirekt in med sina mest älskade favoriter i The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm. Fram till den 3:e november har du möjlighet att provsitta, klämma och känna på delar av sortimentet samtidigt som du inspireras av trendig inredning och kunniga proffs.

Välkommen in!

Foto: SoffaDirekt