Det är nypremiär i The Lobby och vi rullar mot hösten på bästa möjliga vis! I veckan slår vi upp portarna tillsammans med elva nya varumärken med nytänd gnista och storslagna höstplaner. Spana in det nya innehållet redan nu.  

Ny årstid, nytt tema

Back to work! The Lobby, Stockholms mest dynamiska handelsplats för varumärken, svidar om till höstkostymen och lämnar en fartfylld sommar bakom sig. Nu väntar ett dussin nya aktörer utanför porten, redo att äntra Regeringsgatan 61 med nya produkter, tjänster och inspiration för en framgångsrik höst.

För många blir hösten en mörk efterdyning av sommarens ljusa äventyr. I The Lobby ser vi istället september som en nystart och kommande månader som en möjlighet att bli sitt allra bästa jag, ta sig an nya vanor och leva ut sina drömmar. Vi tror på ständig förbättring och förändring – en filosofi som är tydligt märkbar bland våra temabyten.

Foto: Beata Cervin

Cykling i fokus

I höst lägger vi ytterligare fokus på bättre miljö, en sundare livsstil och ett minskat bilberoende samtidigt som flera modevarumärken närvarar. Det holländska cykelföretaget Batavus, initiativtagaren till uppropet Cykeltrafikomläggningen, är ett av alla spännande varumärken som gästar The Lobby.

I ett pressmeddelande berättar Mats Douhan, vd för Batavus Sverige, om höstens nya satsning:

”Under hösten kommer The Lobby att vara en arena för samtal och aktiveringar kopplade till cykling. Tillsammans med branschkollegor, privatpersoner och företag ser vi fram emot att fortsätta driva utvecklingen mot mer hållbara beteenden”.

En växande trend

De senaste tio åren har stockholmarnas intresse för cykling och cykelpendling växt och En ökad miljömedvetenhet och hälsotrend tros ligga bakom ökningen. Under fjolåret visade stadens årliga cykel- och fotgängarrapport det högsta antalet cyklister sedan mätningarna började under 1980-talet. Den rådande trenden är tydlig, och The Lobby’s skiftande fokus ska göra det enklare att lämna bilen hemma och välja cykeln istället.

Batavus, en av Sveriges ledande leverantörer av elcyklar, och det svenska märket Vélosophy är två aktörer som är på plats i The Lobby under hösten. Även Livelo med sina trehjuliga lastcyklar samt MIOO, ett cykelservice-företag för cykelpendlare gör oss sällskap. För den modeintresserade finns självklart en handfull modeaktörer tillgängliga för shopping och inspiration. Moimi, Vesna W, Stefania Esse samt smyckesdesignern Ebba Brahe Jewellery är några av dem.

Fira in hösten tillsammans med The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm!

Foto: Beata Cervin