Vi har alla varit där – investerat i dyr sportutrustning i hopp om att börja träna, som sedan ligger och samlar damm. Yoga däremot, kräver endast en matta, dig själv och ett par stärkande rörelser. Här kan hittar du dina drömmars yogamatta som garanterat håller träningslusten vid liv.

En stressfri höst

Varva ner, andas och fyll själen med ro – yoga är den perfekta träningen för dig som vill starta hösten på bästa sätt. Rulla ut mattan på vardagsrumsgolvet eller på altanen och finn ditt inre lugn. Yoga gör dig inte bara stark och rörlig, utan förbättrar även din hållning, balans, hjärna och lungkapacitet. Praktiskt taget en mirakelkur för hälsan.

Wilma & Louise är en aktör som varit på besök i The Lobby under sommaren, som vi tyvärr vinkar adjö till i slutet av veckan. Men än har du chansen att spana in sortimentet som sätter färg på våra lokaler.

”Lite lyxigare, lite gladare, lite mer design och lite högre kvalitet”, låter det när grundaren Louise Härntoft själv beskriver sina produkter. Vi kan intyga att det är en väl passande beskrivning.

Foto: Wilma & Louise

När kvaliteten är A och O

Yogamattorna från Wilma & Louise gjorde succé i The Lobby redan i våras och under sommaren har aktören även visat upp läckra badlakan, snygga kapokdynor, kuddar och mjuka filtar. Idén om att göra alldagliga livsstilsprodukter lite bättre, mer fartfyllda i nya kulörer och mönster genomsyrar alla delar av kollektionen gör att Wilma & Louise särskiljer sig på marknaden.

Friluftslivet och yogan har alltid varit en stor del av grundaren Louises liv. Kombinationen av hård träning och avslappning är det ultimata sättet att finna ro i en stressig vardag. Med hänsyn till miljö, funktionalitet och vardagsglädje har Wilma & Louise tagit fram en unik, och miljövänlig yogamatta i naturgummi med ett yttre lager av halkfria mikrofibrer.

Foto: Wilma & Louise

Yogamattan – din nya träningspartner

Den höga kvaliteten, precis som designen, är anmärkningsvärd. På en yogamatta från Wilma & Louise står du stadigt även i de svåraste positionerna, hur mycket svetten än rinner. Du sticker garanterat ut i yogastudion med din yogamatta i gråskalig leopardprint eller zebramönster. Spana in kollektionen av yogamattor här.

Wilma & Louises vistelse i The Lobby börjar lida mot sitt slut. Vill du spana in utvalda objekt från sortimentet bör du styra dina steg mot Regeringsgatan 61 så fort som möjligt. Sedan kan du glatt stega ut i ett stressfyllt Stockholm kittad med all utrustning du behöver för att finna ditt inre lugn.

Foto: Wilma & Louise