The Lobbys hållbarhetstema fortsätter och nu riktar vi blickarna åt Thomas Cedergren – en veteran med sina 40 år inom hållbarhet och återbruk i sitt arbete med vintage i alla former. Nu får vi sällskap av en mängd utvalda objekt från hans antiklada i Vallentuna mitt i city.

Jakten på den perfekta patinan

Vi drömmer alla om den där stolen med perfekt patina, eller kristallkronan som andas 60-tal. Att fynda på loppis är en konstform i sig – i många fall kan det vara så att just din guldklimp ligger oupptäckt på en loppis någonstans i landet. Det vill vi göra något åt.

The Lobby är en handelsplats där aktörer möts och delar med sig av sina alster och inspirerar till nya idéer. Som besökare möts du av allt från vintage-möbler till det senaste inom teknologin. Här är alla välkomna – antikvitetsfantast såväl som tech-nörd.

Foto: Thomas Cedergren

Handplockat med finess

Thomas Cedergrens stora passion är hållbarhet och återbruk. Med ett unikt öga och ett sjätte sinne för stil skapar han miljöer som uttrycker både känslor och historia. Hans noga utvalda objekt måste upplevas på rätt sätt, så att de kan visa sina bästa sidor.

I Vallentuna ligger Handelshuset Cedergren & Son – en lada fylld av handplockade vintage-prylar, möbler och antikviteter. Sortimentet är noga utvalt av Thomas själv, och med tanke på hans livslånga erfarenhet inom branschen är det ingen tvekan om att kvaliteten är hög. Med andra ord är ladan i Vallentuna värd ett besök.

Tillgängligt och okomplicerat

För dig som har kort om tid har vi en alternativ lösning. Nu äntrar några av hans utvalda favoriter The Lobby, så att du kan antik-shoppa mitt i city. Välkommen in i en värld av hållbar stil på Regeringsgatan 61 i Stockholm.

Inspireras av Cedergren & Son:s Instagram här.

Foto: Unsplash/Sidney Pearce