Slutet på semestertiderna närmar sig och det börjar bli dags att återgå till rutiner och arbetsplatser. Detta behöver du i klädväg för att slippa fundera på outfits samt ha en bra grund att stå på inför höstens utmaningar.

Man brukar säga att förberedelse är A och O för att lyckas med vad man än tar sig an. Visserligen ska man, helt klart, också kasta sig in med huvudet före i chanser som ges.

Men något man ej bör lämna till slumpen är basgarderoben.

I din basgarderob bör den röda tråden av klassiskt och hållbart vara fokus. Den ska alltså byggas av plagg som kommer att fungera i många situationer och innehar hög kvalitet. Hållbart för både plånboken och miljön.

Så bygger du den

Som tidigare nämnt bör det vara tidlösa, klassiska och hållbara plagg som utgör grunden i din garderob. Med dessa plagg kommer du långt.

Skjorta

Om du bara ska välja en färg – satsa på vitt. Färgen går att kombinera med andra i all oändlighet.

Pumps

Välj ut de perfekta pumpsen. Pumps fungerar i många lägen och går fint ihop med många outfits. Glöm ej att de måste vara lika bekväma som snygga – här är det värt att lägga ned lite extra pengar.

Kostymbyxor/chinos

Bekväma och snygga byxor, om går att kombinera med diverse blusar och tröjor, är ett måste i din garderob.

Strumpbyxor

Strumbyxor som håller är att rekommendera. Legnology är varumärket som levererar strumpbyxor och tights av hög kvalitet. Deras produkter är producerade på ett hållbart vis och fungerar utmärkt som bas till höstens kjolar och klänningar.
Finns även i The Lobby!

Kavaj

En kavaj med en skärning och passform som passar dig som handen i handsken bör vara en del av basgarderoben.

(Foto: Artem Beliaikin / Unsplash)

Miroux – elegant business när den är som bäst.

En del av att bygga sin garderob är ju också att komplettera med accessoarer.

Handväskan är den accessoar som de flesta både behöver och tycker om. Och att investera i en väska med det där lilla extra kan vara en idé för att få garderoben att bestå.

Väljer man en typ av väska som är elegant, klassiskt och exklusivt designad för karriärkvinnan på språng, kommer den att hålla dig modemässigt uppdaterad i en lång tid framöver.

Miroux är ett nytt svenskt varumärke som i små serier tillverkar handgjorda toppkvalitativa damhandväskor med tidlös och unik design. De är också designade med hållbarhet och funktion i tanken.

Varumärket startades redan 2017 av en entreprenörsfamilj bosatta på Västkusten. Med bakgrund inom IT och HR kanske det känns oväntat att en väskkollektion skulle tas fram, men ur passionen för mode och design, som familjen har skapades Miroux.

De finns på plats i The Lobby, Regeringsgatan 61 hela sommaren. Kom förbi och känn på din nya året-runt väska.

(Foto: Miroux)

(Foto: Miroux)
(Foto: Miroux)