I The Lobby börjar eventen rulla igång och mycket är på gång inför den stundande hösten. Här hittar du det som är på gång. Både denna och nästa vecka.

Torsdag 15/8 @ 11.00-15.00

En kopp kaffe med Ronald McDonald Hus

Ronald McDonalds hus är platsen där familjen har möjlighet att vara tillsammans trots sjukdom. När ett barn i familjen blir sjuk kan specialistvård. Sjukhusen där specialistvården finns är, tyvärr, ofta belägna långt från hemmet.

Deras hus skapar möjligheter för familjen att kunna vara tillsammans under behandlingstiden. Det skapar en trygghet hos både den drabbade och för resterande familjemedlemmar.

Ronald McDonalds hus ligger ofta med närhet till sjukhusen och deras mål är att efterlikna ”det vanliga hemmet” så mycket som möjligt.

I en svår, kaosartad tid bidrar de med trygghet och ordning.

Välkommen till The Lobby för en kopp kaffe chansen att ta del av det arbete Ronald McDonald gör för familjer där svår sjukdom drabbat dem.

Tisdag + Onsdag 27-28/8 @ 11.00-19.00

Stitch N stones med Löfbergs

Stitch N Stones är ett företag beläget i Åre som brinner för att skapa nytt av gammalt.

Produkterna är, för det mesta, handgjorda i deras studio. och är skapade i tyger från secondhand-butiker,  i överblivet material eller av det som människor helt enkelt inte vill ha längre.

Deras hemsida hittar du här.

Tillsammans med Löfbergs, ledande inom hållbarhet, bjuder Stitch N Stones nu in till hela två dagar och en kväll. Produkter och aktuella designsamarbeten kommer att visas upp. Men det är inte bara detta som kommer att förmedlas, utan också förvandlingen. Hur blir det gamla någonting nytt? De kommer även berätta om hur du kan vara delaktig i designen av din nya keps.

Välkomna!