Har du råkat gå emot konstens alla regler när det gäller utomhusvistelse på sommaren? Glömt att smörja in med solskydd eller att fylla på efter du badat? Då behöver både du och huden återhämtning.

Glömde du bort att fylla på ditt solskydd? Eller vistades du för länge utomhus med för låg SPF? Vi alla har nog varit där. Med eller utan solskydd kan man råka ut för en svidande bränd hud. För att lindra den brännande känslan kan svalka vara behagligt.

1. Duscha i kallt vatten

En dusch med kallvatten kommer att svalka huden och ge dig en behagligare känsla. Om huden har svullnat så kommer vattnet att hjälpa den lägga sig. Har du inte tillgång till rinnande vatten där du är går isbitar också bra att hålla mot det brända området. Vill du samtidigt tvätta av dig badvattnet kan du använda dig utav detta exklusiva duschskum från The Ritual of Karma. Använd dock inte en tvättsvamp eller liknande då det kan skada den brända huden.

2. After sun

Har du råkat bränna dig kan det vara din räddare i nöden. Lotionen är speciellt framtagen för att svalka och återfukta din brända hud. Denna återfuktande after sun-lotion från The Ritual of Karma har designats för att lugna, svalka och återfukta solkysst hud. Ekologiskt vitt te och koncentrerad ginkgo biloba svalkar och ger näring åt din hud för en perfekt after sun-lösning.

3. Drick vatten

Då du spenderat en längre tid i solen och förlorat vätska är det viktigt att återfukta även inifrån. Drick vatten! Denna vattenflaska från The Ritual of Karma innehåller ädelstenar. Sedan urminnes tider är ädelstenar kända för sin unika energiladdning och aktiverar ditt vatten. Glöm inte att ta med dig vattenflaskan nästa gång du ger dig ut! Både bra för miljön och dig.

(Foto: Rituals)

Just nu: 20% rabatt på solskyddsprodukter från The Ritual of Karma.
Ta del av din rabatt här.

 

(Foto: Rituals)