Vare sig du spenderar sommaren på en ö i medelhavet, vid en blomstrande äng eller i lägenheten i stan kan alla stunder förgyllas med små detaljer som gör stor skillnad. Här är tre sommarköp som sätter färg på semestern – samlade under ett tak.  

Den bitterljuva sanningen

Som bekant är den svenska sommaren alldeles för kort och det mesta regnar tyvärr bort. Därför är det viktigt att ta tillvara på alla tillfällen då vår varmaste årstid är i sitt esse och när solen kikar fram med sina värmande strålar.

Det finns två beprövade metoder för att tackla den svenska sommaren: Att förbereda sig till det yttersta för att undvika att dyrbar tid går till spillo när det väl ska njutas eller att sluta styras av vädret och investera i livliga attiraljer som även gör färglösa stunder njutbara.

Allt för en njutbar sommar

I The Lobby finns två aktörer vars produkter stämmer överens med bägge metoder. Den ena är ett livsstilsmärke som bär namnet Wilma & Louise och den andra är Artpiece – ett varumärke som porträtterar färgstark konst på ett moderiktigt sätt.

Wilma & Louise vänder sig till medvetna människor som vill leva att aktivt och modernt liv fyllt av fart och färg. Grundaren Louise Härntoft tröttnade på sina urtvättade badlakan och bestämde sig kort därefter för att skapa ett varumärke där design och funktionalitet möts i harmoni.

Frottéhanddukar (Foto: Wilma & Louise)

Praktisk designlycka

Först ut är frottéhanddukarna – fluffiga, mjuka och lyxiga. Handdukarna är vävda i tjock bomull i diskreta kulörer med livfulla mönster. Ett måste för en heldag på stranden, på solstolen eller efter en lång dusch på landet.

Näst på tur är det senaste tillskottet i sommarkollektionen från Wilma & Louise. Kapokdynorna är guldklimparna som gläder både båtfantaster och soldyrkare med sin läckra design. De klassiska kapokdynorna får se sig besegrade mot Wilma & Louise:s dynor som sätter färg på regniga dagar och bidrar med ökad komfort.

Kapokdynor (Foto: Wilma & Louise)

Moderiktig konst

Även om Artpiece sysslar med något helt annat bidrar även detta varumärke till en härligare sommar. Det tredje köpet som tar sommarmånaderna till nya höjder är de unika sidenkaftanerna som just nu hänger uppradade på Regeringsgatan 61 i Stockholm, redo att ta sig an den svenska sommaren.

I The Lobby hittar du konstverk som genomgått en unik transformation och blivit till böljande kaftaner där kreatörernas verk utgör motivet. Bär sidenkaftanen över bikinin påväg till stranden eller matcha med ett par klackar inför kvällens grillfest.

I begränsad upplaga skapas konstprydda kaftaner i silke med äkta pärlemoknappar. Den simpla passformen gör att den estetiska känslan får tala ostört och obehindrat samtidigt som plagget blir tidlöst och klassiskt. Ett svårslaget plagg att bära år efter år för fortsätt färgstark sommarglädje.

Sidenkaftan (Foto: Artpiece)

Gör dig redo för en sommar du sent kommer glömma – även om vädret sviker. Klara, färdiga, njut!