Årets hetaste inredningsdetalj har äntligen landat i The Lobby. Lyxigt och stilfullt utan att tumma på kvalitet och hållbarhet – spana in den läckra designen som får det att klia i fingrarna hos både inredningsfantaster och båtmänniskor.

Ett kärt återseende

En kär gammal vän har åter flyttat in i The Lobby med nytt tillskott som garanterat fyller sommaren med funktionalitet och extravagans. Gör dig av med det gamla och välkomna det nya – för en färgstark sommar full av möjligheter tillsammans med Wilma & Louise.

Att ta saken i egna händer

Det hela började en sommar ute till havs när Louise Härntoft tröttnade på de tradiga handdukarna och urtvättade badlakanen som ständigt följde med på båtsemestern. Dynorna på båten var solblekta och filtarna färglösa.

Där och då beslutade hon sig för att skapa sina egna handdukar, filtar och kuddar med fokus på kvalitet och design. En fartfylld sommar kräver livfulla detaljer som håller måttet bland öar, skär och gästhamnar.

Med en känsla för kvalitet

Idén ledde till Wilma & Louise – ett livsstilsmärke för medvetna människor som vill leva att aktivt och modernt liv. Genom att kombinera glädje, elegans, kvalitet, design och lust skapas unika produkter som sätter prägel på alla tillfällen.

I de färgstarka kollektionerna hittar du yogamattor, kuddar och filtar till hemmet, frottéhanddukar och nu även kapokdynor till båten. Den höga kvaliteten, den oväntade dekoren och den lyxiga känslan genomsyrar varenda tråd och tygstycke.

För en extravagant sommar…

Yogamattorna från Wilma & Louise gjorde succé i The Lobby redan i våras och nu är aktören tillbaka med ännu fler nyheter. Numer finns båtdynorna under vårt tak så att du kan inspireras och uppfylla dina designdrömmar även till sjöss.

(Foto: Wilma & Louise)
(Foto: Wilma & Louise)

Kapokdynorna i eleganta mönster och slitstarkt tyg adderar det där lilla extra till årets båtsemester. De traditionella och enfärgade kapokdynorna får se sig besegrade mot Wilma & Louise:s dynor vars design och funktionalitet når nya höjder.

…Eller en heldag till havs

Kom förbi The Lobby och få en glimt av årets ”must haves” för en heldag i skärgården. Kuddarna är tillverkade i tätt vävd canvas, fyllda med 100% kapok och passar utmärkt i båten eller på en berghäll i solen.

I beige och grå färgskala hittar du kapokdynor i både giraffmönster och kamouflage. De exotiskt extravaganta kuddarna passar oväntat bra till havs och kombineras mer än gärna tillsammans med bomullsfiltarna i samma stil.

Hållbarhet i fokus

Utöver den läckra designen och höga kvaliteten är ligger hållbarhet varmt om hjärtat hos Wilma & Louise. Ambitionen är att använda ekologiskt, återvunnet eller på annat sätt hållbart material samt att försäkra sig om att hela produktionskedjan tar ansvar för sin del.

Yogamattorna är tillverkade av 100% biologiskt nedbrytbart naturgummi, filtarna i ekologisk jacquardvävd bomull och dynorna är stoppade med kapok, som är ett traditionellt naturmaterial som länge använts i många syften.

Höga krav på design och produktion

Vår planet är det mest värdefulla vi har och vi har inte råd att begå misstag som kan leda till framtida skador. Därför är det viktigt att ställa höga krav på alla inblandade och se till att produktionen sker under goda omständigheter.

Välkommen in till The Lobby för att upptäcka en ny värld av slitstark och stilfull design för den medvetne. Klicka här för att se hela kollektionen från Wilma & Louise.

(Foto: Wilma & Louise)
(Foto: Wilma & Louise)