Nu är det bestämt – i år tar din välklippta gräsmatta hem förstapriset och stjäl allas blickar. Det bästa av allt? Du behöver inte lyfta ett finger. Spana in den senaste innovationen som revolutionerar industrin.

Mer harmoni i vardagen

Aldrig någonsin har trädgårdsarbetet varit så harmoniskt och avslappnande som tillsammans med Husqvarna.

Sommaren är ju till för att vila upp sig utan några måsten – även för dig med en trädgård av ojämna ytor och kuperat underlag. Med rätt gräsklippare sköter gräsmattan sig själv och du får tid till viktigare saker, såsom tupplurar i solen och grillkvällar på altanen.

Erfarna experter

Efter 325 år på marknaden är det fullt tillåtet att kalla sig själv för en expert. I ständig innovation mot maximal funktionalitet och högsta kvalitet fortsätter Husqvarna att leverera smarta vardagslösningar och proffsverktyg.

Husqvarna erbjuder en mängd trädgårdsmaskiner som förenklar vardagen och assisterar proffsen. Du hittar allt från smarta motorsågar till batteridrivna trimrar och avancerade gräsklippare.

Rullar mot perfektion

Sedan den första robotgräsklipparen tillverkades för tjugo år är det mycket som har skett. Idag erbjuder Husqvarna en mängd självgående gräsklippare som förvandlar alla gräsmattor till perfektion – stora såväl som små.

Att välkomnas hem från semestern till en igenvuxen trädgård är sällan uppskattat. Med ett par enkla knapptryck via din smartphone kan du starta, stoppa och parkera din gräsklippare var du än befinner dig.

(Foto: Husqvarna)

Nu i The Lobby

Idag flyttar Husqvarna Automower in i The Lobby – en kollektion robotgräsklippare i toppklass som klarar det mesta. Komplexa ytor, tuff terräng och branta sluttningar är inga problem för de självgående maskinerna på fyra hjul.

I rampljuset hittar du världens första robotgräsklippare med fyrhjulsdrift som klarar sluttningar med upp till 70% lutning tillsammans med X-lineserien av robotgräsklippare som har det där lilla extra: Allt från ledbelysning till Google Home-kompatibilitet.

Låt den senaste innovationen bli din

Husqvarnas Automower 435X AWD revolutionerar industrin och kan bli din om du lyckas slå en hole-in-one på den uppbyggda golfbanan med perfekt gräs i The Lobby. Tävlingen avslutas den 30:e juni, så se till att du hinner med ett besök innan dess.

Husqvarna gästar The Lobby under hela sommaren med ett brett utbud av smarta robotgräsklippare som förenklar din vardag och ger dig tid till annat. Läs mer om kollektionen här.

Upptäck en värld av trädgårdsmaskiner

Ta del av hela trädgårdssortimentet i den interaktiva disken och prata med experterna som finns på plats på fredagar och lördagar. Välkommen in till The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm för att upptäcka Husqvarnas innovativa värld.

Spana in allt Husqvarna har att erbjuda här.

(Foto: Husqvarna)
(Foto: Husqvarna)
(Foto: Husqvarna)