Som den dynamiska handelsplatsen vi är, måste vi ibland tyvärr vinka hejdå till vissa av våra gäster. Men än finns det tid att planera in ett besök innan vår naturnära favorit beger sig ut på nya äventyr.

Sista chansen innan sommaren

Allt gott har ett slut, och nu är det dags att ta farväl av Didriksons som huserat under vårt tak den här våren. Den här helgen är sista chansen att spana in dem innan nästa aktör flyttar in.

Didriksons historia tog form vid Sveriges västra kust, genom stormiga hav och salta stänk. I över hundra år har de hållit fiskare, urbanister och modemänniskor torra och varma under årets alla säsonger.

En fartfylld vår tillsammans

Efter en fartfylld vår i The Lobby är det dags för utflytt och det är därmed sista chansen att upptäcka den uppdaterade REX-kollektionen som prydligt hänger på vår övervåning.

Dessutom kan du bläddra i jubileumsboken som berättar om Didriksons resa från hamnen i Grundsund till den moderna staden. Vackra bilder, berättelser och stilfull inspiration – på ett ställe.

Uppdaterad klassiker

1930-talets succékollektion REX tog Europas viktigaste modestäder med storm. Än idag, 80 år senare, är funktionaliteten och den höga kvaliteten densamma – medan designen fått sig ett uppsving.

Kollektionen består av regntåliga plagg, luftiga material och praktisk elegans som gör sig lika bra i city som på landet. Plaggens mångsidiga karaktär speglas av nutidens urbana livsstil och dåtidens äventyrslust.

Naturnära och hållbart

Som bekant är The Lobby:s övervåning fylld av aktörer för en aktiv, funktionell och naturnära livsstil. En trappa ner huserar märken med fokus på hållbarhet, återbruk och second hand.

Värnar om natur och miljö

Trots att Didriksons håller till bland livsstilsaktörerna är hållbarhetstänket en central del av märket, från produktion till livslängd. De jobbar aktivt med att minimera sitt klimatavtryck och att se till att dina plagg håller länge.

Minimal vattenåtgång och kemikalieanvändning är en självklarhet precis som att giftiga ämnen som förorenar vårt hav inte heller förekommer vid produktionen. För vad spelar det för roll om Didriksons kläder håller i en evighet om inte vår planet gör detsamma?

Välkommen in till The Lobby för att krama ur det sista av Didriksons vistelse hos oss. Funktionell hållbarhet som berättar en historia, helt enkelt.

Upptäck Didriksons här.

(Foto: Didriksons)