Från glamourmodell och artist till framgångsrik bloggare och nu senast TV-programledare för Paradise Hotel. Rebecca Stella Simonsson berättar om mammalivet, karriären, skönhet och om sitt livslånga bekräftelsebehov.

Rebecca Stella Simonsson är född och uppvuxen i Viskafors utanför Borås men har rötterna i både assyriskt, grekiskt och libanesiskt ursprung. Genombrottet kom 2006 med låten ”I’ll Be Ready” och gruppen Sunblock vilken både belönades med en Grammis-nominering och en tiondeplats på Englandslistan samma år.

Glamourmodell och artist

Under sitt yrkesliv har den i dag 34-åriga influencern hunnit med både en glamourmodellkarriär, designat kläder åt e-handelsjätten Nelly.com samt drivit framgångsrika bloggar och poddar. Men mest känd för svenska folket är hon nog för sitt senaste ”gig”: som programledare för TV3:s realitysåpa ”Paradise Hotel”.

influencerpodden-rebecca-stellaPå plats i The Lobby

Anton Granlund, programledare för podcasten Influencerpodden, träffade den mångsysslande profilen under en intervju i The Lobbys lokaler på Regeringsgatan 61 i Stockholm. Här berättar hon om hur allt började, om sin karriär, om mammalivet och om hur man ska få tiden att räcka till.

Livslångt bekräftelsebehov

Men samtalet kom även mycket att handla om hennes livslånga bekräftelsebehov.

”Jag har sökt bekräftelse sen jag började yrkesliv. Jag började som glamourmodell och där sökte jag ju bekräftelse hos män”, säger hon i intervjun och resonerar kring varför det är så.

”Jag tror att det helt enkelt beror på hur jag är som person och på mina erfarenheter från min barndom.”

Lyssna på hela avsnittet av Influencerpodden med Rebecca Stella Simonsson här!