Morgonstund har guld i mund

En aktör som värdesätter morgonritualen är The Clay Lab. I The Lobby Market har landets finaste och fyndigaste muggar flyttat in – perfekta för morgonkaffet såväl som kvällstéet.

The Clay Lab:s första butik och verkstad öppnades 2017 av Stella Brundin som valde att lämna forskaryrket för drejandet och lerigt hantverk. Idag lever hon sin dröm som keramiker och låter alla ta del av hennes stora passion.

Leran som genererar leenden

I The Clay Lab:s verkstad tar keramiken form och förenas med spirituella budskap som lämnar få oberörda. De små orden som pryder muggarna är utvalda med finess och lyfter garanterat stämningen vid frukostbordet.

the-clay-lab-mugg
(Foto: The Clay Lab)

Att ta livet med en klackspark

Allt i livet måste inte vara så allvarligt, dag ut och dag in. Duka bordet med vackra muggar från The Clay Lab och avnjut en kopp kaffe med en skvätt humor och en klick avancerat hantverk.

Avancerat är just vad det är – drejningsprocessen är svårare än många anar och kräver både koncentration och fingertoppskänsla. Harmonin som uppstår när leran förvandlas till ett kreativt alster är lugnande och nästintill spirituell.

Delar med sig av sin passion

Därför erbjuder The Clay Lab även kurser i drejning för de som vill ta del av samma meditativa upplevelse. Vägg i vägg med butiken i Malmö arrangeras kurser för nybörjare och proffs som vill finslipa sin teknik.

Ta en titt på The Clay Lab:s tillhåll i The Lobby Market på Regeringsgatan 61 i Stockholm för att ta del av eleganta konstverk med en touch av humoristisk finess.

Klicka dig in på The Clay Lab här
the-clay-lab-mugg-2
(Foto: The Clay Lab)