Maria Montazami, född Westphal, blev ett med hela svenska folket när hon slog igenom som en av Hollywood-fruarna i TV3:s dokusåpa från 2009. Hennes harmoniska och fryntliga framtoning gjorde henne snabbt folkkär genom TV-rutan och hon är i dag den enda deltagaren som lyckats hålla i alla tolv säsonger.

Blev folkkär genom TV-rutan

Anton Granlund – på plats i eventarenan The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm – driver Influencerpodden och fick en intervju med den svenska lyxfrun, via länk från villan i L.A. Under samtalet pratar hon bland annat om människor hon kan ha sårat längs vägen.

”Jag har väldigt dåligt samvete att jag var taskig mot folk och jag har bett om ursäkt till några som jag har träffat.”

Relationen till Anna Anka

Vidare pratar den Västeråsfödda Los Angeles-bon om livet som hemmafru på USA:s västkust, vad som inspirerar henne, vad hon tycker om Anna Anka, om hur man är en bra person, hennes uppväxt och om varför hon tror att så många gillar henne.

LYSSNA NU: Influencerpodden avsnitt 74 – Maria Montazami

maria-montazami