Japansk innovation mitt i city

Har du ännu inte besökt The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm är det hög tid att styra stegen mot den dynamiska handelsplatsen i ständig förändring. Här samlas passionerade designers, globala giganter och egenföretagare som vill visa upp sina kreationer.

För den kräsne bilföraren

Det japanska bilmärket Lexus värderar omtänksamhet, hantverksskicklighet och innovation – tre grundstenar som speglar hela verksamheten.

Nu lanseras en helt ny bilmodell – Lexus UX – och Sveriges enda exemplar hittar du i The Lobby.

 

Söker du efter det senaste inom komfort, effektiv el-hybrid och japansk innovation är Lexus UX svaret. Modellen är en exklusiv hybrid-SUV designad av den kvinnliga ingenjören Chika Kako och särskilt anpassad för den europeiska marknaden.

Intar dynamisk handelsplats

The Lobby var ett självklart val för premiärvisningen av den nya lyxbilen. I en tidigare publicerad artikel i The Lobby Magazine berättar Anders Drakenberg, marknadschef på Lexus Sweden, om tankarna bakom lanseringen.

lexus-ux-thelobby-2 Lexus är inget bilmärke för alla, men ett varumärke för de som värdesätter design, innovation och effektivitet. De som vill uppleva äkta hantverksskicklighet, förstklassigt kundomhändertagande och de som vill göra ett aktivt val i livet kommer få en ny upplevelse. Och vi är övertygade om att The Lobby är rätt plats för att träffa dessa personer.”

Den nya Lexus UX är inte bara en fröjd för ögat, utan även en miljövänlig ”partner in crime”. En perfekt bil för den som värnar om design såväl som fingertoppskänsla – och vill spara på planetens resurser.

Finns på plats veckan ut

Vi i The Lobby är stolta över att få visa upp en hållbar designkreation på fyra hjul som tickar de flesta boxarna. Att den dessutom är designad av en kvinnlig ingenjör gör inte saken sämre.

Vill du spana in den direktimporterade världsnyheten från Tokyo är det dags att styra stegen mot Regeringsgatan 61 och The Lobby. På lördag rullar bilen ut mot nya äventyr.

lexus-ux-thelobby-3