Tillsammans har de över en miljon följare på Youtube och är välkända ansikten på sociala medier. Nu ställs de inför utmaningen att bo tillsammans och skapa innehåll – ett revolutionerande experiment som pågår mitt i city.

Ett socialt experiment

Tio dagar har gått sedan sex kända profiler tog sitt pick och pack för att flytta in i NJIE House. Under ett 30 dagar långt experiment lever de tillsammans i The Lobby för att skapa spännande innehåll till deras kanaler.

”Vloggar, challenges, streaming, gaming, you name it”, summerar en av deltagarna i en intervju för Nyheter24. Konceptet kallas för ett banbrytande socialt experiment som garanterat aldrig gjorts förut.

amanda-strand-njie-house
Foto: Peter Frantzell/AMF Fastigheter

Möt deltagarna

Förra veckan fick vi möta Jasmine ”Jasse” Gustafsson som är en av deltagarna i NJIE House. Läs artikeln i The Lobby Magazine här.

Näst på tur är Amanda Strand, 19-åringen från Kungsbacka med över 160.000 prenumeranter på Youtube och ett stort intresse för mode och skönhet. På sin Youtube-kanal delar hon med sig av en färgstark vardag, exotiska resor och underhållande utmaningar.

Amanda jobbar även som modell och har varit med i branschen i flera år. Redan som 14-åring gjorde hon sitt första modelljobb, men valde att ta en paus från yrket för att sedan återuppta det på senare dagar.

19-åring med skinn på näsan

I en intervju för Expressen berättar influencern om de tidiga dagarna som modell och den mörka sidan av branschen. Trånga hotellrum, höga krav och omöjliga ideal. Idag har modellindustrin blivit bättre och sundare.

”Nu kan jag vara modell på mina villkor, jag får ha fransar, jag får ha naglar och jag får ha mina mått. Dessutom har måtten ändrats lite nu i Sverige”, förklarar Amanda Strand för Expressen.

Följ NJIE House här

Resan med NJIE House är i full gång och spännande innehåll väntar runt hörnet. Håll koll på Amanda och hennes rumskamrater här!

njie-house-grupp-lobby
Foto: Peter Frantzell/AMF Fastigheter