Uppväxt i reality-tv men drömmer om ett ”helt vanligt liv”. Penny Parnevik berättar öppenhjärtigt om sin annorlunda uppväxt och berättar varför hon inte vill kalla sig för kroppsaktivist.

Penny Parnevik, 22, är från början mest känd som en av barnen i den framgångsrika reality-tv-programmet ”Parneviks” där vi i tre säsonger med start 2015 fick följa familjens liv i Florida, USA. Formatet går ut på att föräldrarna Jesper och Mia, tillsammans med de fyra barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix bjöd in kända gäster från olika bakgrund att umgås i den exklusiva miljonvillan.

Sedan programsuccén har Penny gjort egen karriär i offentligheten med stora följarskaror på sociala medier, den egna bloggen och i TV.

Men hur är det då att växa upp bland tv-kameror? Med en pappa som golfproffs och en farfar – Bosse Parnevik – som en av Sveriges mest folkkära komiker och imitatörer är det kanske lätt att påfrestningen för ett barn blir stor.

I det senaste avsnittet av Influencerpodden (som just nu spelas in i The Lobbys lokaler på Regeringsgatan 61), med programledare Anton Granlund, berättar Penny om en annorlunda och privilegierad uppväxt och drömmen om att leva ett helt vanligt liv. Hon reflekterar över tiden under och efter inspelningarna av realityserien och om att se sina svagheter och att älska sig själv.

Penny berättar också varför hon inte vill kalla sig för en ”kroppsaktivist”.

”För jag vet inte hur det är att leva i ett samhälle där jag inte är accepterad.”

Lyssna på senaste avsnittet av Influencerpodden här!