Entreprenör, succébloggare och crossfitatlet. Hugo Rosas om livet efter mediedebuten med Linda Rosing, om familjen och träningen och om sitt ”extrema” bekräftelsebehov.

Hugo Rosas, 29, är i dag både framgångsrik entreprenör och medieprofil med en av Sveriges största bloggar. Men det var redan som 19-åring som han för första gången hamnade i rampljuset framför bred publik. I ett blogginlägg från 2012 berättar han om hur hans ”resa började” med TV-debuten i dokusåpaserien med medieprofilen Linda Rosing.

Det var då och nu är nu.

I det senaste avsnittet av Influencerpodden, ”Entreprenören med superkroppen”, samtalar Hugo Rosas och programledaren Anton Granlund om livet efter debuten i TV. Sedan dess har den mångsysslande influensern hunnit med mycket: tävlat i crossfit på elitnivå, start företaget Clean samt skrivit boken ”Superkroppen”. Pratstunden kom att handla om både bra och dåliga affärer, om hur livet förändrades när han blev pappa, om de stökiga ungdomsåren och om ett ”extremt bekräftelsebehov”.

Och självklart om hoppet från Västerbron.

”När jag klättrar över räcket och kollar ner, då känner jag att ’det här är högt’. Jag prövade att spotta och jag såg den inte till slut.”

Lyssna på det senaste avsnittet Influencerpodden av genom att klicka här.

Vill du träffa några av Sveriges största influencers?

Influencerpodden spelas under hela våren in i The Lobbys lokaler på Regeringsgatan 61 i Stockholm där besökare har möjlighet att möta både skaparen Anton Granlund och hans intervjuobjekt. Dessutom anordnas ständigt en rad spännande och inspirerande föreläsningar och aktiviteter. Kom förbi!

influencerpodden-hugo-rosas