Volvo Studio är framtidens showroom.

Fram till nu har bara tre byggts, i Tokyo, Milano och Stockholm. Det är här Volvo håller publika lanseringar av sina banbrytande nya modeller. När Volvo stod inför bygget av studion i Stockholm så anslöt sig Volvo till The Lobby – som en av The Lobby’s första hyresgäster. I början av maj firades den nya Volvo V60 med DJ’s, drinkar och mingel. I oktober lanserades sedan V60 Cross country, och Sveriges enda visning var i The Lobby.

– Till vårt tillfälliga showroom så sökte jag något utanför boxen, inte bara en pop-up yta. Jag fick besöka The Lobby redan under tiden platsen byggdes och fick höra mer om visionen. Jag kände direkt att detta är platsen vi söker. Jag var nervös först. En Volvo, på en plats i innerstaden, omgiven av digitala skärmar. Men så snatr The Lobby öppnade så var det fullt med folk runt vår bil. The Lobby är ett banbrytande koncept. säger Sabine Cicek, Volvo Studio Manager